top of page

Onlinekurser

Bor du långt bort, har svåra jobbtider eller kanske helt enkelt gillar att träna i hemmets lugna vrå? Då är onlinekurs det optimala alternativet för dig! Kurserna består av övningar och teori precis som en vanlig kurs, men allting sker i en träningsgrupp online via filmer samt dokument. Du kan själv välja att filma din träning och skicka tillbaka för respons, så det kan bli precis lika mycket individuell träning som när du går en kurs på plats, du får svar på frågor och hjälp dagligen under kursens gång.

 

Fler onlinekurser kommer att dyka upp efterhand. Sugen på en särskild kurs i onlineform?  Maila gärna!

 

Ögonblicksbild000001.png
Ögonblicksbild000009.png

Koll På Håll

Tjoho! Nu är det äntligen dags för premiär 🥳🥰💃

Just nu ställs många evenemang, tävlingar och träningar in. Vad passar då bättre än att utnyttja tiden hemma till att vidareutveckla era kunskaper, fylla på hundens repertoar och ha riktigt roligt tillsammans? Den 7/4 är det äntligen dags för premiärstart utav helt nya onlinekursen "Koll på Håll".

Har din hund jättelätt för att jobba på avstånd? Är den superduktig på att utföra kedjor en bra bit ifrån dig, jobba sig iväg med utskick, backning, utföra sidosteg på avstånd etc? Då är nog inte detta kursen för dig. Men för alla er andra, som vill bli starkare gällande avståndsmoment. Som vill få hjälp, inspiration och nya knep. Då är detta kursen för dig!

Det är ingen snabb liten onlinekurs detta, utan kursen består utav 7 lektioner och pågår i ca 2 månader. Varje lektion består av både film och teorihäfte, sedan får ni feedback, råd och svar på frågor DAGLIGEN, vardag som helg.

Det är en vecka mellan varje lektion, och även om ni givetvis får hjälp med tidigare lektion även när vi gått vidare, så skulle jag rekommendera att planera in åtminstone någon timmes träning per vecka (uppdelat i flera kortare pass) för att verkligen få ut mycket utav kursen.

Har du och din hund Koll på Håll?

​1.) 7/4 2020  FULLSATT

​2.) 5/5 2020  FULLSATT

​3.) 4/8 2020 FULLSATT

4.) 1/10 2020 FULLSATT

5.) 3/8 2021 FULLSATT

6.) 27/9 2021 FULLSATT

7.) 2/2 2022 FULLSATT

8.) 9/1 2023 FULLSATT

Pris: 1700 kr

Valpkurs/Grundkurs

Valpkurs/Grundkurs är till för dig som precis skaffat valp eller har en vuxen hund som du behöver träna grunder med.

Kursen bygger på att ta tillvara på valpens nyfikenhet, leklust och naturliga följsamhet för att kunna lägga grunden för en trivsam tillvaro tillsammans. Kursen är lämplig för alla raser och passar både dig som precis påbörjat ditt första hundäventyr, samt för dig som haft hund tidigare. Vi jobbar med koppelgående, kontakt, inkallning, passivitet, hantering, inte stjäla mat mm.

Kursen är uppdelad i 6 delar, en del läggs upp per vecka.

Planerade starter:

Finns nu som självstudiekurs, drar då igång precis när du vill och du får tillgång till alla 6 lektionerna på en gång. Därefter tränar du i egen takt utan feedback - 900kr

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

Fokusera Mera

​Har du tävlingsambitioner, eller kanske redan tävlar men vill förbättra erat fokus inne på planen? Eller är det så att du vill ha mer fokus från din hund till vardags? Då är detta kursen för dig. Under kursen delar vi upp fokusen i flera olika delar som vi tränar på under olika former, gemensamma övningar varvas med individuella moment beroende på vad just ni behöver träna på. Allt från att få fokus, kontroll och uthållighet till att kunna behålla fokuset under stora störningar.

Kursen är uppdelad i fyra delar, en del läggs upp per vecka.

 

Planerade starter:

 

Ingen start inplanerad - kontakta mig gärna vid intresse!

Pris: 1200 kr - NYHET  - Du kan nu gå denna kurs som självstudiekurs för enbart 900kr, starta när det passar dig!

 

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

Leverera Mera (Fortsättningskurs - Fokusera Mera)

Har du gått den populära "Fokusera Mera"? Nu finns även "Leverera Mera", en fortsättningskurs där vi fortsätter utmana oss själva och våra hundar med målet att höja fokus och samarbete såväl till vardags som på tävling. Kursen är uppdelad i fyra delar.

 

Planerade starter:

Ingen start inplanerad nu, kontakta mig gärna vid intresse!

Pris: 1100 kr - NYHET  - Du kan nu gå denna kurs som självstudiekurs för enbart 800kr, starta när det passar dig!

 

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

Aktivera Mera

En kurs där allt fokus ligger på hur du på bästa sätt aktiverar din hund i vardagen.
Du och din hund får prova på många olika roliga övningar och lära er mer om hundens behov
utav mental stimulans. Ni får på ett positivt sätt öka erat samarbete och Du får chansen
att bli en ännu bättre husse/matte genom att erbjuda hunden rolig sysselsättning.
Den perfekta kursen för dig som behöver lite inspiration för att göra vardagen med din hund ännu roligare! Kursen är uppdelad i fyra block och vi jobbar med såväl nosarbete som problemlösning, balansarbete samt inlärning. Vi går igenom aktiveringsövningar du kan göra utomhus men även sånt som passar perfekt när ni sitter inne en regnig dag. Kursen är uppdelad i fyra delar

Finns nu som självstudiekurs, drar då igång precis när du vill och du får tillgång till alla fyra lektionerna på en gång. Därefter tränar du i egen takt utan feedback- 700kr

Pris: 1000 kr

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

Programutveckling FS/HTM

En kurs där allt fokus ligger på hur just DITT freestyle/htm program kan nå sin fulla potential. 
Vi jobbar med att finslipa programmen efter de olika bedömningskategorier som domarna kommer döma er efter. Allt ifrån er tajmning till musiken, ert val av moment samt hur ni knyter ihop säcken med framförandet. En kurs där du kan få hjälp med precis de bitarna som du själv vill ha hjälp med i ditt program, det är du som är huvudpersonen. Förutom gemensamma övningar så består kursen framförallt av individuell träning för att maximera er potential. Oavsett om du tävlar i klass 1, 2 eller 3, eller kanske inte tävlar alls, så ger den här kursen dig hjälp med de olika pusselbitarna som krävs.

Kursen är uppdelad i fyra delar. Pris: 1200kr

Nästa start: 6/ 4 2022

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM samt tagit silver på U-SM i HTM.)

Grundkurs Freestyle 

Freestyle är en underbart rolig hundsport där din hund utför lydnadsmoment och konster
i takt till musik. Ett riktigt roligt sätt att samarbeta med sin hund och få ökad kontakt och lydnad. Upptäck ett härligt sätt att aktivera din hund, som roar alla som tittar samt utövar. Här får du grunderna för att komma igång med din träning med målet att kunna tävla i klass 1. Vi går igenom regler, tränar in moment och kedjor samt jobbar med att hitta låtval och tempo som passar just din hund.

Kursen är uppdelad i fyra delar
Pris: 1000kr

 

Ingen start inplanerad nu, kontakta mig gärna vid intresse!

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM)

Grundkurs Heelwork to music

Heelwork to music är en rolig hundsport som låter dig kombinera klassiskt positionsarbete med stor kreativitet och musik.

Kursen ger dig grundkunskaperna som krävs för att bygga ihop ett program till klass 1. VI går igenom positioner, regler samt uppbyggnad av program, vi övar på positioner, tempon, riktningar och övergångar. Vi jobbar även med att hitta låtval och tempo som passar just din hund.

Pris: 1000kr

 

 

Inga starter planerade just nu

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM samt tagit silver på U-SM i HTM.)

Fortsättningskurs Heelwork to music

Har du deltagit i en grundkurs i  HTM? Vill du lära dig ännu mer, öka er repetoar av moment samt få en bredare grund att stå på? Då är detta kursen för dig! Vi jobbar med fler positioner samt riktningar (bland annat sidosteg), ger er mer kunskaper för att bygga ett riktigt bra program samt finslipa ert utförande för att höja såväl svårighetsgrad som helheltsintryck. Passar såväl dig som börjat tävla, samt dig som vill ha en knuff  rätt riktning.

Kursen är uppdelad i fyra delar.

Pris: 1000kr

 

 

Ingen start inplanerad just nu

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM samt tagit silver på U-SM i HTM.)

Fortsättningskurs Freestyle

Har du deltagit i en grundkurs i freestyle? Vill du lära dig ännu mer, öka er repetoar av moment samt få en bredare grund att stå på? Då är detta kursen för dig! Vi jobbar med fler moment/tricks, ger er mer kunskaper för att bygga ett riktigt bra program samt finslipa ert utförande för att höja såväl svårighetsgrad som helheltsintryck. Passar såväl dig som börjat tävla, samt dig som vill ha en knuff  rätt riktning.

Kursen är uppdelad i fyra delar
Pris: 1000kr

 

 

Inga starter inplanerade just nu

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM)

Programboost - Träningsgrupp

Har du gått vår onlinekurs "Programutveckling"? Då är detta den givna fortsättningen. I hela TVÅ MÅNADER får du daglig hjälp med ditt program. Utöver små läxor som ges ut så är det fritt fram att ställa alla frågor som dyker upp, lägga upp filmer på programmet, träningen etc. Vi bollar idéer tillsammans, reder ut svårigheter som dyker upp och hjälper varandra att få programmen att bli så bra som möjligt. Som att ha privatträning i två månader, men med förmånen att kunna se andras träning och peppas och inspireras. Du får dagligen svar utav instruktören på allt du lägger upp. 

Pris: Nu enbart 1500 kr

2021

1.) 1/3 2021 FULLSATT

2.) 6/5 2021

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören har tävlat i svenska landslaget i freestyle och representerat Sverige på VM, NM och SM samt tagit silver på U-SM i HTM.)

Trickskurs för småhundar - Steg 1

Har du en hund av modell mindre? Välkommen till en hel värld av roliga tricks och moment som inte våra stora hundar kan genomföra! Passar utmärkt både till dig som vill utöka er repertoar av konster för att träna/tävla freestyle samt till dig som vill ha en rolig aktivering att utmana din lilla hund med. Kursen är uppdelad i fyra delar.

Pris: 1000kr

 

 

Ingen start inplanerad just nu - kontakta mig gärna vid intresse

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

 

(Instruktören tävlar i freestylens högsta klass tillsammans med Ludde, chihuahua på 1,9kg)

OBS. Du kan gå trickskurserna i vilken ordning som helst. Det är nya tricks med varierad svårighet i alla tre kurserna.

Trickskurs för småhundar - Steg 2

Har du gått vår trickskurs för småhundar? Vill du fylla på er repertoar av tricks ännu mer? Denna kurs är laddad med fler roliga tricks anpassade för den lilla hunden. Kursen är uppdelad i fyra delar. 

Pris: 1000kr

 

 

 

(Instruktören tävlar i freestylens högsta klass tillsammans med Ludde, chihuahua på 1,9kg)

OBS. Du kan gå trickskurserna i vilken ordning som helst. Det är nya tricks med varierad svårighet i alla tre kurserna.

Trickskurs för småhundar - Steg 3

Kan du inte få nog av tricksträningen? Då kommer här steg 3, laddad med ännu ett gäng roliga och utmanande tricks för den lilla hunden. 

Pris: 1000kr

 

 

(Instruktören tävlar i freestylens högsta klass tillsammans med Ludde, chihuahua på 1,9kg)

OBS. Du kan gå trickskurserna i vilken ordning som helst. Det är nya tricks med varierad svårighet i alla tre kurserna.

Kantarellsök

Tillåt dig och din hund ingå i ett spännande samarbete på de härliga sensommarpromenaderna
genom att tillsammans söka skogens guld. Medan hunden får ett bra aktiveringspass
så får du dessutom en större kantarellskörd! Kursen är uppdelad i fyra delar.

 

Pris: 1100 kr

Planerad kursstart:

Finns nu som självstudiekurs, drar då igång precis när du vill och du får tillgång till alla fyra lektionerna på en gång. Därefter tränar du i egen takt utan feedback- 900kr

 

För mer information eller anmälan, maila info@tassihand.com.

bottom of page