top of page

Kursutbud

Kurser & Workshops

            "Live"

Anmälan till kurser/workshops görs genom att skicka ett mail med namn, kontaktuppgifter, hundens namn, ras och ålder till
info@tassihand.com. Anmälan är bindande om inte annat anges. Vill du boka in mig för att hålla någon speciell kurs? Skicka ett mail för mer information och offert.

Freestyle/HTM-helg med fokus på ditt program och just din träning - Hackvad Hundhall

 

Varmt välkommen till en hel helg där vi fokuserar på vad just ni deltagare vill jobba med. Kursen kommer att skräddarsys efter önskemål och massvis med egentid utlovas där vi kan jobba med att finslipa varje millimeter av ert program, träna in nya tricks, utveckla förararbetet, höja musiktolkningen samt bolla idéer. En rolig helg med massvis av träning och utmaningar! På denna kurs tar jag endast 6 deltagare med hund jämfört med 8 som jag annars brukar ta. Allt för att kunna ge er mer individuell tid. Kursen sker helt inomhus i uppvärmd hall med konstgräs. 

 

Pris:
Deltagare med hund 2000 kr (max 6 deltagare!) 

Åhörare 900 kr

Nästa start:

OBS endagskurs - 5/2 2022 Fullsatt

OBS endagskurs  - 3/4 2022 Fullsatt

OBS endagskurs  - 8/5 2022 Fullsatt

2023

OBS endagskurs 1400 kr - 26/3 2023 Fullsatt

OBS endagskurs 1400 kr -15/4 2023 Fullsatt

OBS endagskurs 1400 kr - 18/5 2023

(Dagen består av träningstävling (två starter), kurstid och egentid med ditt program/din träning)

Helgkurs - Fokusera Mera


Varmt välkommen till en hel helg där vi djupdyker i fokus. Har du tävlingsambitioner, eller kanske redan tävlar men vill förbättra ert fokus inne på planen? Eller är det så att du vill ha mer fokus från din hund till vardags? Då är detta kursen för dig! Under kursen delar vi upp fokusen i flera olika delar som vi tränar på under olika former. Allt från att få fokus, kontroll och uthållighet till att kunna behålla fokuset under stora störningar.

Pris:
Deltagare med hund 2000 kr

Åhörare 900 kr

25-26/2 2023 - FULLSATT

16-17/3 2024 - FULLSATT

Hundspråk & Psykologi


Varmt välkommen till en hel helg med tema hundspråk och psykologi. Perfekt för er som redan gått mina språkföreläsningar och vill dyka ännu djupare samt för er som är helt gröna på området. Vi arbetar ihop med era hundar och tränar språk, hundmöten, människomöten, konflikthantering, stresshantering och mycket mer. Kommer bli en underbart spännande helg fullproppad med kunskap, roliga övningar, djupdykande psykologi och relationsutveckling. Sker inomhus.

Pris:
Deltagare med hund 2000 kr (max 8 deltagare) 

Åhörare 900 kr

 

STEG 1  -  21-22/1 2023 - FULLBOKAD

STEG 1  -  9-10/3 2024

Freestyle/HTM-helg med fokus på musiktolkning och förararbete.


Varmt välkommen till en hel helg där vi djupdyker i den musikaliska delen av freestylen och heelworken. Vi arbetar med att maximera era kunskaper såväl teoretiskt som praktiskt kring musiktolkning samt arbetar med att höja ert utförande genom att fokusera på dig som förare och hur du arbetar på planen tillsammans med din hund. Förbered dig på en helg fylld med skratt, träning och utmaningar tillsammans med likasinnade!   Kursen sker helt inomhus i uppvärmd hall med konstgräs. 

Pris:
Deltagare med hund 1900 kr

Åhörare 900 kr

Hundspråk & Psykologi - Del 2

 

Hallsbergs hundhall


Varmt välkommen till en hel helg med ännu mer djupdykning för er som redan deltagit i "hundspråk&psykologi".  Vi djupdyker i språkdetaljer, etologi (beteendevetenskap), psykologi och språk ur rasperspektiv, den mentala utvecklingen och mycket mer. Precis som tidigare helg så blir det både praktiska övningar med hund samt mycket teori. 

 

Ingen start inplanerad just nu -

Varmt välkommen att anmäla intresse

Freestyle/HTM-helg med fokus på innehåll & precision

 

Hackvads hundhall


Varmt välkommen till en hel helg där vi fokuserar på innehåll och precision. Vi arbetar med olika trickskategorier/positioner och hur ni kan maximera innehållet för tävling. Vi jobbar med att få upp precision i era moment, få ett bättre flyt i såväl moment som övergångar samt ett bättre framförande för högre poäng och bättre helhet. Vi kommer jobba såväl kreativt och teoretiskt samt med praktisk träning med hundarna. En hel helg med inspiration, utmaningar, många skratt och spännande träning som kan anpassas efter alla nivåer. Kursen hålls helt inomhus.

 

Pris:
Deltagare med hund 1900 kr

Åhörare 900 kr

Foto: Louise Glansberg

Klickerhelg


Varmt välkommen till en hel helg där vi djupdyker i den fantastiska världen av klickerträning. Vi jobbar med att förbättra och finslipa dina kunskaper som tränare samt arbetar med roliga och utmanande moment med hundarna. Trötta förare och trötta hundar när helgen är slut utlovas. Perfekt oavsett om du vill använda träningen som aktivering eller för att lära in moment till alla hundsporter som kan tänkas finnas. Hela kursen hålls inomhus i uppvärmd hundhall. Som alltid finns det stort utrymme att anpassa efter individen.

 

Pris:
Deltagare med hund 2000 kr (max 8 deltagare) 

Åhörare 850 kr

2019

Alternativ 1.) 9-10/11  - Fullsatt

Klickerdag - forts.


Endags workshop där vi repeterar, vidareutvecklar och fortsätter utmana hundarna och oss själva i vår klickerträning. En trött hund och ny inspiration till träning utlovas! Förkunskaper krävs.

 

Pris:
Deltagare med hund 1100kr(max 8 deltagare) 

Åhörare 850 kr

2024

Alternativ 1.) 24/2

   

 

      Varmt välkommen att kontakta info@tassihand.com för mer information

bottom of page